Upisi u Glazbarsku školu 2023./2024.

image_pdf

PRIJAVE DO 23. LISTOPADA 2024.

HGD “Zrinski” Donja Kaštela upisuje polaznike Glazbarske škole 2023./2024. za glazbene instrumente trubu, klarinet, saksofon, flautu, trombon, bariton i tenor. Svim upisanim polaznicima Društvo će osigurati instrument besplatno.

Glazbarska škola Hrvatskog glazbenog društva “Zrinski” Donja Kaštela djeluje od samog osnutka Društva i čini temelj djelovanja puhačkog orkestra sa sjedištem u Kaštel Starom. Glavna zadaća Glazbarske škole je odgoj i obuka djece i mladih kroz upoznavanje glazbene teorije i sviranja glazbenog instrumenta. Tijekom pohađanje Škole polaznici razvijaju samopouzdanje i stječu socijalne vještine, te imaju priliku doprinositi lokalnoj zajednici kroz svoj društveni angažman u kulturi grada Kaštela.

Glazbarska škola nije namijenjena samo mlađim uzrastima, već i starijim osobama koje žele naučiti svirati glazbeni instrument i time se uključiti u rad Društva.

Većina članova koji su završili Glazbarsku školu već dugi niz godina djeluju i muziciraju u orkestru, a neki od njih su nastavili školovanje i postali profesionalni glazbenici, skladatelji i profesori glazbenih instrumenata i glazbene kulture. 

Prijave za upis u Glazbarsku školu vrše se ispunjavanjem online PRIJAVNICE dostupne na Internet stranici www.hgd-zrinski.hr.

Rok za prijave je do ponedjeljka 23. 10. 2023. a početak Škole je u studenom 2023.Sve aktivnosti odvijaju se u prostorijama Društva na adresi Obala kralja Tomislava 55, Kaštel Stari.
Rad Glazbarske škole omogućili su sponzori i donatori Društva. 

Više informacija možete dobiti na web stranici Društva, pozivom na  095 882 2683 ili putem e-pošte hgdzrinski@gmail.com.

IzvorPortal grada Kaštela