Povorkom HGD “Zrinski”, Gradske glazbe Omiš i Kaštelanskih mažoretkinja započela 19. Ribarska fešta PŠK “Srdela”

image_pdf

VELIKA FEŠTA OTVORENA SVEČANOM POVORKOM UZ MNOŠTVO POSJETITELJA

 

Živo i veselo bilo je ove subote na portu u Kaštel Starom, gdje se održala tradiconalna 19. ”Ribarska fešta” u organizaciji Pomorskog športskog kluba ”Srdela”. Brojni posjetitelji svih generacija, domaći i turisti, uživali su u bogatoj gastro ponudi koju su pripremile vrijedne ruke članova Srdele, a zabavljalo se i plesalo uz glazbu klape Partenca. 

 

Početak fešte obilježen je defileom glazbara iz HGD ”Zrinski”, Gradske glazbe Omiš, Kaštelanskih mažoretkinja te najmlađih članova ”Srdele”, koji su sa zastavom svoga kluba predvodili povorku od kule Ćipiko do porta u Kaštel Starom. Brojni volonteri ”Srdele” uz pomoć članova HVIDRE Kaštela, pripremili su ukusan riblji meni na kojem su se po prihvatljivim cijenama, uz naravno srdele našli i crni rižot, brujet od liganja i kozica i tuna, a od pića u ponudi su bili vino, pivo i sokovi.

 

Zadovoljstvo organizacijom ovogodišnje fešte izrazio je potpredsjednik PŠK ”Srdela” Vinko Mateta, koji nam je kazao kako im je kao organizatorima uvijek lijepo vidjeti veliki odaziv ljudi koji uživaju u hrani, piću i dobroj atmosferi.

 

Izvor: Portal grada Kaštela