Donja Kaštela i HGD Zrinski u popularnoj španjolskoj emisiji „Andalužani u svijetu“

image_pdf

SERIJAL PREMIJERNO PRIKAZAN 10. STUDENOG NA TV CANAL SUR


Još jedna prelijepa slika o Kaštelima otišla je u svijet, naime u svibnju španjolska ekipa televizijskih snimatelja posjetili su Kaštela te su snimajući emisiju Andalužani u svijetu, razgovarali sa Enrique Monsalves članom HGD Zrinski koji se iz Pilasa preselio u Split. U emisiji koja je premijerno prikazana 10.11.2021., čija gledanost doseže 2,3 milijuna individualnih gledatelja prikazani su i kadrovi iz Donjih Kaštela te nastup članova HGD Zrinski koji do sada na you tube imaju preko 640 milijuna pregleda.

 

– Isječak iz emisije “Andalucia x el mundo” u produkciji španjolske televizije Canal Sur u kojoj se prikazuje život Andalužana iseljenih širom svijeta, prikazuje se život Andalužana u Hrvatskoj, među kojima je i Enrique Monsalves, naš glazbar tubista koji se preselio iz grada Pilasa u u Split. U emisiji snimanoj u Donjim Kaštelima i Splitu nastupa HGD Zrinski, dok glazbar Enrique i njegova partnerica Katarina opisuju svoj život i značaj integracije u lokalnu zajednicu kroz puhački orkestar – objavilo je Hrvatsko glazbeno društvo „Zrinski”- Donja Kaštela na svojoj facebook stranici i dodaju da će ovo biti izvrsna turistička promocija Kaštela na španjolskom tržištu.

 

Emisija Andalužani u svijetu je zabavno putopisna emisiji koja prikazuje Španjolce po svijetu i upoznavanje njihovog života s naglaskom na prezentaciju destinacije u kojoj žive.

 

Cijelu emisiju možete pogledati OVDJE.

 

IzvorPortal grada Kaštela

Ostavi odgovor