Nekoliko desetaka izlagača na eko-etno sajmu

image_pdf

ŽIVO NA BRCU U STAROM (25.06.2015.)


Gradonačelnik Kaštela Ivan Udovičić, na brcu u Kaštel Starom službeno je otvorio ovogodišnji eko-etno sajam, koji se odvija u sklopu 6. Dana tradicijskih obrta i folklorne baštine, a koje organizira Turistička zajednica Kaštela uz pokroviteljstvo Grada Kaštela. Ove godine na sajmu se predstavlja četrdesetak udruga, tvrtki, obrta i drugih izlagača, ne samo iz Kaštela već i cijele Hrvatske.

Svima njima, kao i posjetiteljima sajma dobrodošlicu u ime organizatora, na otvaranju je uputila direktorica Turističke zajednice, Nada Maršić. Svečanost otvaranja započela je mimohodom sudionika, a otvaranje su svojim nastupom uveličali članovi KUD-a Ante Zaninović, vesele Kaštelanske mažoretkinje te glazbari HGD Zrinski. Na postavljenim izložbeno-prodajnim štandovima izlagači predstavljaju svoje proizvode, poput gastronomske ponude, suvenira, ručnih radova, unikatnih rukotvorina i svega ostalog što nosi autohtoni pečat pojedinog kraja ili proizvođača.


Svi zainteresirani eko-etno sajam mogu posjetiti do nedjelje navečer, kada je planirano službeno zatvaranje te manifestacije.


Izvor: Portal grada Kaštela

Ostavi odgovor