Započelo Kaštelansko kulturno i zabavno ljeto koncertom HGD Zrinski i gostiju

image_pdf

SVEČANOST OTVARANJA U SUĆURCU


Zamjenici gradonačelnika Marinka Parčina i Marinko Kovačev, u utorak 03.07.2012. su na prostoru ispred Biskupove palače u Kaštel Sućurcu svečano otvorili Kaštelansko kulturno i zabavno ljeto, jednu od najvećih ljetnih manifestacija na području županije, kroz koju će Kaštelani i njihovi gosti imati priliku sudjelovati u nizu kulturnih, zabavnih i sportskih događanja.

U samom činu svečanog otvaranja, koji je vodio Joško Vukšić, sudjelovali su HGD Zrinski, HPD Bijaćka vila i KUD 7 Kaštela.


Glazbari Zrinskog pod ravnanjem prof. Davora Lozića publici su priuštili pravo zadovoljstvo odsviravši im Tvoja barka mala, dio iz Splitskog akvarela, Rocky i Ross Roy. Zajedno sa pjevačima Bijaćke vile, pod ravnanjem Antonije Teskere, izveli su i svoju svojevrsnu himnu Lipa su lipa moja Kaštela, a najveći apaluz dobili su zajedničkom izvedbom Ere s onoga svijeta, u kojoj su poseban dojam ostavili folkloraši KUD-a 7 Kaštela.


Inače u programu Kaštelanskog kulturnog i zabavnog ljeta ovog će se ljeta naći osamdesetak različitih događanja kojima će svoj obol dati i profesionalci i amateri, a različitosti događanja garantiraju zanimljivo ljeto za sve Kaštelane i njihove goste.

Za više fotografija posjetite Facebook galeriju OVDJE.


IzvorPortal grada Kaštela i Slobodna Dalmacija

Ostavi odgovor