Održana Redovna godišnja skupština HGD Zrinski

image_pdf

NOVE SNAGE U 2018: ANTONIO STRIŽIĆ, IVAN BARIŠIĆ I KATARINA ČAGALJ 


U subotu 24. studenog  2018. s početkom u 18 sati, u prostorijama glazbarnice u Kaštel Starom održana je Redovna godišnja skupština HGD “Zrinski” na kojoj su, pored financijskog izvješća, prezentirani rezultati i aktivnosti orkestra u prošloj godini, te se najavili planovi i program rada za sljedeću godinu.

 

Skupštini je nazočila natpolovična većina, što je omogućilo pravovaljanost održavanja Skupštine. Na prijedlog predsjednika Skupštine Maria Bartulina, izabrano je Radno predsjedništvo u sastavu: Mario BartulinMario Čagalj i Duje Deanković, što su članovi Skupštine podizanjem ruku i potvrdili, dok je za zapisničara izabran Zoran RadunićNakon što je predsjednik Mario Bartulin podnio izvješće rada te blagajnik Mario Čagalj izvješće stanja blagajne za prethodno razdoblje, Skupština je potvrdila prijem u društvo troje novih članova: Antonio StrižićIvan Barišić i Katarina Čagalj što su prisutni članovi Skupštine društva dizanjem ruku i aplauzom jednoglasno potvrdili.

Od planiranih aktivnosti za sljedeću godinu valja izdvojiti dolazak prijateljskog orkestra Musikverein Linde iz Lindlara te planirano sudjelovanje na Susretu puhačkih orkestara Splitsko-dalmatinske županije.Pod temom razno, uslijedila su pitanja i prijedlozi prisutnih članova skupštine kao što su mogućnost nabave noćnih lampi za pulteve i pitanje održavanja budnica. Aktivna rasprava iz koje su izašle brojne ideje i zaključci za poboljšanje rada završila  je u 21:30, nakon čega je uslijedilo druženje svih prisutnih.


Autor: T.B.

Ostavi odgovor