Veliki odaziv na audiciji

image_pdf

MLADI POKAZALI INTERES ZA SVIRANJE INSTRUMENATA


U subotu 1. listopada 2016 (17:00-18:00 sati) održana je audicija za upis u “Glazbarsku školu” HGD Zrinski  za školsku godinu 2016/17. Na uspješnu audiciju odazvalo se čak dvadeset i troje mahom mlađih kandidata koji su prolazili prijemni ispit provjere sluha i ritma kod profesora Grge Grubišića za drvene instrumente, Stivena Donkova za limene instrumene,  te kod profesora udaraljki Damira Fenricha.


Veliki odaziv na audiciju valja pripisati prethodnim animacijama učenika u Osnovnoj školi “Bijaći” gdje su mlađi članovi HGD Zrinski prezentirali instrumente, dok je predsjednik Mario Bartulin mladež upoznao sa benefitima i razlozima zbog kojih se valja uključiti u Glazbarsku školu. Dobra suradnja i koordinacija sa nastavnicima Osnovne škole, te sveukupno dva iscrpna dana animiranja učenika, i to posebno za svaki razred, zasigurno su probudili interes kod djece i mladih. Pored toga, valja spomenuti dobro oglašavanja reklamnim materijalima (letci, posteri) te na medijima Portal grada Kaštela, Nautic radio Kaštela i fan page-u HGD Zrinski. 


Ove godine su posebno pripremljene prijavnice u printanom i prvi put u elektroničkom online obliku (prijavnice u elekroničkom obliku aktivne su do kraja siječnja 2017. godine na www.hgd-zrinski.hr kako bi se pružila dodatna prilika onima koji se žele priključiti Školi a nisu se odazvali na audiciju).

Čestitamo svim polaznicima i puno uspjeha u Glazbarskoj školi!

*Popis svih kandidata koji su prošli audiciju će biti objavljan naknadno.

 

T.B.

Ostavi odgovor