Publika zapjevala uz Dođi u Kaštela

image_pdf

JOŠ JEDAN USPJEŠAN KONCERT HGD-A ZRINSKI


Članovi hrvatskog glazbenog društva Zrinski iz Donjih Kaštela, samo par dana nakon nastupa na štafilićkom Igrišću, i sinoć (01.08.2014.) su bez problema  ispunili obližnje brce u Kaštel Novom,  gdje su u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta održali još jedan cjelovečernji koncert.


Pod ravnateljskom palicom maestra Davora Lozića, večer  su otvorili taktovima koračnica, preko klasične glazbe i cikličkog djela Pirata s Kariba, pop – rock uspješnica poput onih  Erica Claptona  do latino ritmova, Lambade te brojnih drugih domaćih i stranih hitova u čijim taktovima je publika uživala. Svakako najveći pljesak zaslužili su izvedbama svima znanih  Barke, Nadaline ali i valcera Dođi u Kaštela, uz koje je dio publike i zapjevao, a kroz program ih je vodila  članica društva Ivana Beretin.


Kao gosti najstarijeg kaštelanskog društva, s tradicijom dugom preko 160 godina,  sinoćnji su koncert iz prvih redova slušali i predstavnici Puhačkog orkestra  iz grada prijatelja Kaštela Zaprešića, koji su ovim putem kolegama ujedno uputili i poziv na 5. Memorijal  Stjepana Obrubića, koji će se u njihovu gradu održati u listopadu ove godine.


Izvor: Portal grada Kaštela

Ostavi odgovor