Koncert kakav bi željeli i drugi gradovi (video)

image_pdf

KONCERT GRADU KAŠTELA 


„Koncert gradu“, bio je naziv pravog glazbenog spektakla koji se u subotu 02.03.2013. navečer održao u novoj dvorani u Kaštel Sućurcu, ili kako je kazao u uvodu voditelj Joško Vukšić, bio je to koncert kojeg bi željeli i daleko veći gradovi od Kaštela.


Joško Vukšić u svojoj najavi posebno je pozdravio udovice poginulih branitelja koje su u Kaštela stigle iz Zagreba te Lučonoše Domovinskog rata i sve sudionike subotnjeg braniteljskog mimohoda, te ih pozvao da svake slijedeće godine dođu s Kaštelanima  proslaviti Dan Grada. A glazbe je ove večeri bilo po svačijem ukusu, publici su se izvornim klapskim pjesmama i popularnim pjesmama, predstavile dvije najtrofejnije klape u Hrvatskoj, ženska klapa Neverin i muška klapa Cambi.


Dio svog repertoara predstavilo je i pjevačko društvo Bijaćka vila s voditeljicom Antonijom teskerom te glazbari HGD Zrinski pod ravnanjem Davora Lozića  i HGD Biranj vođen rukom Jurice Karuze. Kao solistice nastupile su Antonija Teskera, Ema Kuzmanić i Mate Akrap. Na pozornici je ove večeri nastupio i kaštelanski gradonačelnik Josip Berket, i to ne samo kao domaćin već i otpjevavši dio pjesme „Dođi u Kaštela“.


Koncert za mlade


U nastavku večeri na isto pozornici u koncertu za mlade nastupio je popularni sastav Mjesni odbor koji je unatoč maloj posjećenosti rasplesao prisutne.


IzvorPortal grada Kaštela

Ostavi odgovor