Održana Izborna skupština HGD ‘Zrinski’

image_pdf

VINKO STRIZIĆ NOVI PREDSJEDNIK HGD ZRINSKI


U subotu, 5. travnja 2008. u prostorijama društva u Kaštel Starom, održana je Izborna sjednica Skupštine HGD „Zrinski“ iz Donjih Kaštela. Sjednicu je vodio g. Mario Bartulin, predsjednik Skupštine udruge.

Predsjednik Udruge g. Tomislav Čiček osvrnuo se na razdoblje rada u protekle dvije godine, te izdvojio značajnije aktivnosti, kao što su koncerti i nastupi u okviru Kaštelanskog kulturnog ljeta, gostovanja u susjednim gradovima (Trogir, Solin), te nastavak uspješne suradnje s orkestrom „Linde“ iz prijateljskog njemačkog grada Lindlara.


Nakon njegovog izvješća i izvješća blagajnika, prišlo se izboru novih tijela Skupštine


Za predsjednika Skupštine izabran je g. Mario Bartulin koji je već obnašao tu dužnost, dok je novi predsjednik HGD-a „Zrinski“ g. Vinko Strizić, dugogodišnji aktivni član, inače inženjer brodogradnje i poduzetnik iz Kaštel Novog.


Novi tajnik društva je g.Nenad Bradarić, a blagajnik g. Mario Čagalj. Također su izabrani članovi nadzorne, glazbene i izborne komisije.

Obraćanjem nazočnima, novoizabrani predsjednik se zahvalio na ukazanom povjerenju, istaknuo veliki doprinos svog prethodnika radu društva, te detaljno iznio vrlo ambiciozne planove nove uprave.

Skupštini je nazočila i prof. Ankica Babin, ravnateljica Muzeja grada Kaštela, koja je izabrana za potpomažućeg člana, te će ubuduće sudjelovati u radu uprave društva kao pomoćnica predsjednika. Drugi pomoćnik predsjednika je g. Tomislav Čiček.

Na sjednici su u aktivno članstvo primljena petorica glazbenika iz „Škole mladih“, a nakon završetka zasjedanja, skupštinari i njihovi gosti su se nastavili družiti uz prigodni domjenak.


IzvorPortal grada Kaštela

Vinko Strizić, novi predsjednik HGD Zrinski od 05.04.2008.

Ostavi odgovor