HGD Zrinski na 25. obljetnici Kaštelanskih mažoretkinja

image_pdf

Svoj 25. rođendan Kaštelanske mažoretkinje proslavile su u četvrtak 25.08.2011. velikom feštom na igralištu osnovne škole Bijaći u Kaštel Novom, a skupa sa njima slavili su njihovi brojni prijatelji te gosti, a posebno bivši članovi i vodstva ove udruge kroz koju je prošao veliki broj djece i mladih.

Proslava u kojoj su sudjelovale sve generacije aktivnih mažoretkinja, od škole mažoret plesa do seniorki, započela je defileom kroz mjesto i nastavila se na igralištu, a cijelo događanje valcerom su otvorili trenerica Alena Rako i prvi predsjednik udruge slavljenice, Franc Maček.


Uz Kaštelanske mažoretkinje na proslavi su nastupili i njihovi gosti – mažoretkinje iz Solina, Splita, Trogira, Sinja i Segeta, Hrvatsko glazbeno društvo Zrinski, plesni klub K-7 kao i mladi Tihomir Bendelja, pobjednik prvog Talent showa kojeg su djevojke iz publike oduševljeno pozdravile i glasno bodrile.

Članovi HGD Zrinski imali su čast uveličati ovu obljetnicu svirajući prigodne koračnice u defileu zajedno sa svim mažoretkinjama kroz Kaštel Stari i Kaštel Novi.


Izvor: www.kastela.org
Foto: www.kastelanska-panorama.com

Ostavi odgovor