Novosti


HGD Zrinski na 25. obljetnici Kaštelanskih mažoretkinja PDF Ispis
Četvrtak, 25 Kolovoz 2011 15:49

kastelanske-mazoretkinje2Svoj 25. rođendan Kaštelanske mažoretkinje proslavile su velikom feštom na igralištu osnovne škole Bijaći u Kaštel Novom, a skupa sa njima slavili su njihovi brojni prijatelji te gosti, a posebno bivši članovi i vodstva ove udruge kroz koju je prošao veliki broj djece i mladih.

Proslava u kojoj su sudjelovale sve generacije aktivnih mažoretkinja, od škole mažoret plesa do seniorki, započela je defileom kroz mjesto i nastavila se na igralištu, a cijelo događanje valcerom su otvorili trenerica Alena Rako i prvi predsjednik udruge slavljenice, Franc Maček.

Uz Kaštelanske mažoretkinje na proslavi su nastupili i njihovi gosti – mažoretkinje iz Solina, Splita, Trogira, Sinja i Segeta, Hrvatsko glazbeno društvo Zrinski, plesni klub K-7 kao i mladi Tihomir Bendelja, pobjednik prvog Talent showa kojeg su djevojke iz publike oduševljeno pozdravile i glasno bodrile.

Članovi HGD Zrinski imali su čast uveličati ovu obljetnicu svirajući prigodne koračnice u defileu zajedno sa svim mažoretkinjama kroz Kaštel Stari i Kaštel Novi.

Izvor: www.kastela.org

Photo: www.kastelanska-panorama.com

kastelanske-mazoretkinje

kastelanske-mazoretkinje2

 

Linkovi

Puhački orkestar Zaprešić Musikverein-linde Pihalni orkestar Salonit Anhovo Portal grada Kaštela Hrvatski sabor kulture