Info

Baner
Baner

Baner
Naslovnica
Koncert donjokaštelanskih glazbara PDF Ispis
Autor M.M.   
Četvrtak, 18 Srpanj 2013 12:17

Kaštel Stari 17 07 2013 7ZRINSKI NASTAVLJA TRADICIJU DOBRE GLAZBE
Premda su svoj zadnji koncert imali prije svega par dana, članovi hrvatskog glazbenog društva Zrinski iz Donjih Kaštela i sinoć su bez problema sugrađanima željnim dobre glazbe popunili brce u Kaštel Starom, gdje su u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta održali cjelovečernji koncert.

Više...
 
Ispravak u programu kaštelanskog kulturnog ljeta PDF Ispis
Petak, 12 Srpanj 2013 00:00
 
Koncert u Nehaju PDF Ispis
Četvrtak, 11 Srpanj 2013 00:00

nehaj2013 3GLAZBARI ODUŠEVILI KOD FORTICE

Najstarije kaštelansko društvo, puhački orkestar HGD Zrinski, održao je u srijedu 17.07. u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta 2013. svoj prvi ovoljetni koncert ispred nehajske fortice. Orkestrom od 40 glazbara ravnao je maestro Davor Lozić, a program je vodila mlada Ivana Beretin. Posjetitelji koji su se za ovu priliku okupili u velikom broju, uživali su u programu Zrinskog kao i u predivnoj kuli koja je činila idealnu kulisu ove ugodne kaštelanske večeri. Naglasimo da je ovo prvi koncert Zrinskog u Nehaju nakon dugo vremena.

Više...
 
Brce puno plesa i lipote PDF Ispis
Utorak, 09 Srpanj 2013 00:00

Večer mažoretkinja 2013 2TRADICIONALNA VEČER S MAŽORETKINJAMA
Rasplesano i nadasve veselo bilo je sinoć na brcu u Kaštel Novom gdje su, nakon defilea obalom od spomenika na Rivi u Kaštel Starome u pratnji glazbara HGD-a Zrinski, članice plesne udruge Kaštelanske mažoretkinje održale svoju već tradicionalnu Večer s mažoretkinjama.

I ove su godine naše, brojnim medaljama i priznanjima ovjenčane, cure i one koje će to tek postati tako svojim sugrađanima u okviru Kaštelanskog ljeta poklonile večer plesa i pjesme, a upravo one najmlađe i osvojile su najviše simpatija brojnih posjetitelja koji su došli uživati u njihovom umijeću sa štapom.

Više...
 
Zatvorena vrata Nostalgije PDF Ispis
Ponedjeljak, 08 Srpanj 2013 00:00

nostalgiija2013 2FOLKLOR DALMACIJE, SLAVONIJE, SLOVENIJE I RAMSKOG KRAJA
Nakon trodnevnih događanja, u nedjelju je završena „Nostalgija“, revija tradicijskih nošnji i obrtništva te etno-eko sajam Kaštela 2013, koju je četvrtu godinu za redom organizirala Turistička zajednica Grada Kaštela. Nakon modne revije kreacija temeljenih na tradicijskoj nošnji, koja se održala u petak, u subotu je sve bilo u znaku folklora i narodnih nošnji. Tijekom cijele subote na brcu u Kaštel Starom zainteresirani su mogli razgledati i kupiti autohtone proizvode iz nekoliko hrvatskih regija, Slovenije i BIH, od hrane i začina, do suvenira i umjetnina.
Za pripremu doručka u subotu su bili zaduženi gosti iz Cerknice, Rame i Požege, a nakon doručka uručene su nagrade i zahvalnice izlagačima.

Više...
 
Budnicama obilježen Praznika rada PDF Ispis
Četvrtak, 02 Svibanj 2013 12:49

kastelaBudnicama obilježen Praznika rada

U srijedu 01. svibnja u ranim jutarnjim satima, članovi HGD "Zrinski" obilježili su međunarodni Praznik rada svirajući prigodne budnice kroz Donja Kaštela.

Proslava praznika je završila prigodnim druženjem glazbara u prirodi kraj crkvice sv. Jurja od Raduna.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 16 od 25
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.


Linkovi

Puhački orkestar Zaprešić Musikverein-linde Pihalni orkestar Salonit Anhovo Portal grada Kaštela Hrvatski sabor kulture