Info

Baner
Baner

Baner
Naslovnica
VI. Susret puhačkih orkestara Splitsko - dalmatinske županije PDF Ispis
Utorak, 06 Svibanj 2014 20:29

Smotra Pučišća 04.05.2014 3KLIŠANI ZASLUŽENO ODLAZE NA DRŽAVNU SMOTRU U NOVI VINODOLSKI

U subotu 04. Svibnja 2014., HGD Zrinski je sudjelovalo na VI. Susretu puhačkih orkestara Splitsko – dalmatinske županije, koji se održao u Pučišćima na otoku Braču.

Više...
 
Budnicama započelo prvomajsko jutro PDF Ispis
Četvrtak, 01 Svibanj 2014 11:27

Praznik rada 2014-05-01 11BUDNICAMA ZAPOČELO DONJOKAŠTELANSKO PRVOMAJSKO JUTRO

I pored lagane kiše, obilježavanje 1. maja, Međunarodnog praznika rada, u Donjim Kaštelima je tradicionalo počelo nastupom donjokaštelanskih glazbara u svakom mjestu.

Više...
 
Igrišće u mirisima i bojama PDF Ispis
Petak, 25 Travanj 2014 12:21

13 praznik cvijeća 5OTVOREN 13. PRAZNIK CVIJEĆA
Uz zvuke instrumenata glazbara Zrinskog i nastupa vesele Cvjetne povorke, koju su činila djeca iz dječjih vrtića, Kaštelanske mažoretkinje i članovi plesnog kluba K7, sinoć je na Igrišću u Kaštel Štafiliću svečano otvoren 13. Kaštelanski praznik cvijeća. U samom činu otvaranja sudjelovali su, uz sudionike Cvjetne povorke, i učenici srednje škole Braća Radić te učenici Srednje obrtničke škole Split, koji su predstavili svoje tri modne kolekcije, od kojih je jedna bila inspirirana upravo cvijećem.

Više...
 
Prerezana vrpca na ulazu u novu školu PDF Ispis
Subota, 12 Travanj 2014 13:24

Otvaranje škole Bijaći 2OTVORENJE ŠKOLE ZA 21. STOLJEĆE
Nakon točno pet godina od kada je postavljen kamen temeljac nove zgrade osnovne škole Bijaći u Kaštel Novom, jučer je škola svečano i otvorena, a vrpcu na ulazu u školu zajednički su prerezali ministar Željko Jovanović i ravnateljica škole Jadranka Šošić. Svečanosti otvaranja nazočio je veliki broj uzvanika, gostiju i mještana pa se može reći da je otvaranje škole Bijaći, bio društveni događaj godine u Kaštelima.

Više...
 
MAŠKARE: Ne može im ništa ni vitar ni kiša, a ni politika (FOTO,VIDEO) PDF Ispis
Četvrtak, 06 Ožujak 2014 18:47

Maskare 2014. 1DONJOKAŠTELANSKI KRNJEVAL
„Nismo sela, nismo grad, rugaju se s nama sad...“, govorile su maškare u  utorak na portu u Kaštel Starom, te da ne ostanu nikome dužni, narugali su se i oni svemu oko sebe, politici i političarima, ekonomiji, sustavu, zakonima, odlukama, pregovorima, ugovorima, a na kraju i pojedinim sugrađanima.Iako je tijekom cijelog dana kiša padala kao iz kabla, a u poslijepodnevnim satima je i jugo pojačalo te od dijelova donjokaštelanske rive napravilo više bazena, održavanje Donjokaštelanskog krnjevala u niti jednom trenutku nije dovedeno u pitanje. Sve što se promijenilo od najave do izvedbe je tek odustajanje pojedinih točaka, kojima vrijeme nije pogodovalo.

Više...
 
Zrinski i Biranj svirali, a Neverinke pjevale gradu za rođendan PDF Ispis
Četvrtak, 06 Ožujak 2014 18:24

Koncert gradu 2014.-2KONCERT GRADU
Kaštelanska glazbena društva Zrinski i Biranj te ženska klapa Neverin, nastupili su u ponedjeljak na svečanom koncertu pod nazivom „Koncert gradu“, koji je upriličen povodom Dana grada Kaštela.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 13 od 25
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.


Linkovi

Puhački orkestar Zaprešić Musikverein-linde Pihalni orkestar Salonit Anhovo Portal grada Kaštela Hrvatski sabor kulture