Info

Baner
Baner

Baner
Naslovnica
HGD „Zrinski“ ostvarilo prolaz na Državno natjecanje u Novom Vinodolskom PDF Ispis
Autor Anja Kuzmanić   
Utorak, 09 Svibanj 2017 08:40

27BAŠKA VODA UGOSTILA PUHAČE NA 9. SUSRETU ORKESTARA SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE
U organizaciji Zajednice puhačkih orkestara Splitsko – dalmatinske županije te Općinske glazbe Baška Voda, u nedjelju, 7. svibnja 2017. g., u Hotelu „Hrvatska" Baška Voda održao se 9. Susret puhačkih orkestara Splitsko – dalmatinske županije. Pored organizatora, potporu ovom događanju pružili su Županija i Ministarstvo kulture. Naglasimo da je Baška Voda ujedno i obilježavala 20. obljetnicu od osnutka Općinske glazbe, što je učinilo Susret još svečanijim.

Više...
 
U Kistanjima odana počast Gojku Šušku uz HGD "Zrinski" PDF Ispis
Srijeda, 03 Svibanj 2017 14:06

Kistanje godišnjica smrti Gojko Šušak 3.5.2017 9OBILJEŽENA OBLJETNICA SMRTI GENERALA GOJKA ŠUŠKA
Na poziv organizacijskog odbora Općine Kistanje, dana 3. svibnja HGD Zrinski je drugu godinu za redom sudjelovao na obilježavanju godišnjice smrti Gojka Šuška, ministra branitelja Republike Hrvatske, u Općini Kistanje. Šušak je bio začetnik ideje da se zajednica Janjevaca nakon VRO OLUJA doseli u Kistanje.

Više...
 
Zbog srpskih čokoladica i zveckanja oružjem izgorjela u plamenu (FOTO, VIDEO) PDF Ispis
Autor Dijana Putnik   
Srijeda, 01 Ožujak 2017 14:12

poklade-67MAŠKARANA TRADICIJA
Maškare iz sva tri kaštelanska krnjevalska društva te gosti iz Rijeke, Ptuja, Kaštelanske zagore, Korenice, Trogira i Primoštena, ovog su Pokladnog utorka, u maškaranoj povorci prošli put od Nehaja do Kaštel Starog te tisućama građana, koji su izašli na ulice Donjih Kaštela, priuštili još jedan veseli Donjokaštelanski krnjeval.

Više...
 
Donjokaštelanska "Kolinda" dominirala Riječkim karnevalom PDF Ispis
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017 10:35

Riječki karneval 5ATRAKTIVNA TOČKA KKU POKLADE PRIVUKLA PAŽNJU PUBLIKE I MEDIJA 

Središtem Rijeke u nedjelju je prošla 34. Međunarodna karnevalska povorka, kao vrhunac Riječkoga karnevala, u kojoj je sudjelovalo oko 10.400 maskiranih sudionika u 110 karnevalskih skupina sa 74 alegorijskih kola, među kojima su posebnu pažnju privukle donjokaštelanske "Poklade" i  točka "Djed Mraz", koja je mnoge podsjećala na predsjednicu Kolindu. Maškare naglašavaju da je svaka sličnost sa stvarnim osobama slučajna. 

Više...
 
Najava: Donjokaštelanske maškare i glazbari na Riječkom karnevalu PDF Ispis
Četvrtak, 23 Veljača 2017 18:21


downloadUSUSRET RIJEČKOM KARNEVALU

Nakon dugih 10 godina pauziranja,  Rijeka će ponovno imati priliku vidjeti donjokaštelanske maškare u najvećoj međunarodnoj povorci jugoistočnog djela Europe - 34. Riječkom Karnevalu. KKU Poklade će sudjelovati u atraktivnoj točki sa glazbarima iz HGD "Zrinski", s kojima su već prije uspješno surađivali na gostovanjima, od kojih valja izdvojiti ona na Samoborskom fašniku i Biogradskom ljetnom karnevalu. Riječki karneval će se održati 26. veljače i ugostit će čak 110 grupa, i to iz Hrvatske te Italije i Crne Gore. 

Više...
 
Objavljeni rezultati Javnih potreba u kulturi RH za 2017. PDF Ispis
Autor T.B.   
Nedjelja, 01 Siječanj 2017 13:39

KulturaODOBRENA DVA PROGRAMA HGD ZRINSKI NA NATJEČAJU MINISTARSTVA KULTURE

HGD Zrinski započinje 2017. godinu sa dobrim vijestima. Odobrena su dva prijavljena programa Ministarstva kulture RH i to za nabavu novog sopran saksofona te za gostovanje na festivalu u Sloveniji.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 27
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.


Linkovi

Puhački orkestar Zaprešić Musikverein-linde Pihalni orkestar Salonit Anhovo Portal grada Kaštela Hrvatski sabor kulture