Info

Baner
Baner

Baner
Naslovnica
Održan Božićni koncert HGD Zrinski (video) PDF Ispis
Ponedjeljak, 27 Prosinac 2010 22:30

boz_konU nedjelju, 26. prosinca puhački orkestar HGD Zrinski Donja Kaštela i njihovi gosti održali su svoj tradicionalni Božićni koncert u prekrasnom blagdanskom ambijentu župne crkve Gospe od Ružarija u Kaštel Starom.
Više od četrdeset članova Zrinskog, pod ravnanjem prof. Davora Lozića je izvelo vrlo raznolik i prigodan program pred mnogobrojnom publikom.

Više...
 
Ljetni koncert na Brcu u Kaštel Novom (video) PDF Ispis
Petak, 13 Kolovoz 2010 18:19

novi_brce1U četvrtak je na brcu u Kaštel Novom u sklopu programa Kaštelanskog kulturnog ljeta održan koncert Hrvatskog glazbenog društva Zrinski iz Donjih Kaštela.

 

Više...
 
Obilježen Dan državnosti 2010. (video) PDF Ispis
Nedjelja, 02 Svibanj 2010 20:51

Dan_Dravnosti_2010Povodom Dana državnosti jučer su položeni su vijenci i zapaljene svijeće pred Spomenikom dr. Franje Tuđmana u Kaštel Lukšiću i pred Križem na Malačkoj. Svečanost su uveličali članovi HGD Zrinski svojim nastupom.

Više pogledajte u videu.

Više...
 
HGD Zrinski na susretu puhačkih orkestara Splitsko-dalmatinske županije PDF Ispis
Utorak, 20 Travanj 2010 17:48

smotra1U nedjelju 18.travnja HGD Zrinski iz Donjih Kaštela nastupilo je na susretu puhačkih orkestara Splitsko-dalmatinske županije u Imotskome. Smotru je organizirala novoosnovana "Zajednica  puhačkih orkestara Splitsko-dalmatinske županije".

Više...
 
Kraljica mora posjetila Kaštela PDF Ispis
Petak, 18 Lipanj 2010 17:47

kralj_mira_malaŠKOLSKI BROD PRISTAO U KAŠTEL STAROM

Suradnjom vlade RH, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, lučke kapetanije Splitko-dalmatinske županije, te grada Kaštela, školski brod Kraljica mora prvi takve vrste u Hrvatskoj, na svom je putu, između ostalih posjetio i naš grad, u subotu, 17. travnja, te pristao u porat u Kaštel Starom.

U motorni jedrenjak tipa Loger, dužine 35 metara, širine 8,55 metara, Ministarstvo mora prometa i infrastrukture uložilo je 37 miliona kuna, a opremljen je za izobrazbu učenika i studenata pomorskih škola i fakulteta. Uz 7 članova posade, na izobrazbu može prihvatiti i 28 učenika ili studenata te 4 profesora. Projektiran je u Brodarskom institutu u Zagrebu, a izrađen u brodogradilištu Montmontaža-Greben u Vela Luci, na Korčuli.

Više...
 
Dobrom pismom otvoreno Kaštelansko kulturno ljeto (video) PDF Ispis
Četvrtak, 09 Srpanj 2009 21:02

otvaranje_litaKoncertom HGD „Zrinski“, i uz pjesmu Vinka Coce, Nede Kovačeva, KUD-a „7 Kaštela“ i klape „Kampaneli“ sinoć je na prepunom Brcu u Kaštel Starome svečano otvoreno Kaštelansko kulturno-zabavno ljeto 2009., koje će i ove godine tijekom srpnja i kolovoza Kaštelanima i njihovim gostima u organizaciji Grada Kaštela i suorganizaciji Turističke zajednice grada Kaštela, ponuditi obilje kulturnih, sportskih i zabavnih događanja.

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 » > Kraj >>

Stranica 26 od 28
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.


Linkovi

Puhački orkestar Zaprešić Musikverein-linde Pihalni orkestar Salonit Anhovo Portal grada Kaštela Hrvatski sabor kulture