Info

Baner
Baner

Baner
Naslovnica
Položeno cvijeće i zapaljene svijeće (video) PDF Ispis
Četvrtak, 25 Lipanj 2009 18:36

dan_drzavnostiGradonačelnik Grada Kaštela Josip Berket jučer je, povodom obilježavanja blagdana 25. lipnja - Dana državnosti, sa svojim zamjenicima te s predsjednikom i vijećnicima Gradskog vijeća, kojima su se pridružili i predstavnici kaštelanske Hvidre, Udruge roditelja poginulih branitelja i ostalih udruga proisteklih iz Domovinskog rata te pripadnika ratnih postrojbi s ovog područja, položio cvijeće i zapalio svijeće na spomenik dr. Franji Tuđmanu, prvom hrvatskom predsjedniku, te na spomen obilježje poginulim braniteljima Domovinskog rata na Malačkoj.

Više...
 
Proslavljena 120. obljetnica rođenja Ivana Barišina PDF Ispis
Srijeda, 29 Listopad 2008 18:24

ivan_barisin1U subotu, 25. listopada obilježena je 120. obljetnica rođenja kapelnika Hrvatskog glazbenog društva „Svačić“ iz Kaštel Staroga.U novouređenim prostorijama HGD „Zrinski“, predavanje o njegovom životu i radu održao je prof. Vladan Vuletin, te je na prigodan način“poklonio“ prisutnima dašak njegovog glazbenog izričaja

Više...
 
Ljetni koncert HGD Zrinski PDF Ispis
Nedjelja, 13 Srpanj 2008 14:24

ljet_koncert19. i 12. srpnja HGD „Zrinski“ iz Donjih Kaštela održao je dva koncerta. Prvi ispred Zadruge u Kaštel Starome, a drugi užežin Gospe Karmelske na Igrišću u Kaštel Štafiliću.Revijalni koncert poznatih popularnih skladbi privukao je veliki broj posjetitelja.

Koncert je započeo poznatom skladbom „Sviraj mi, sviraj“ Nikice Kalogjere koju je 1976. godine na splitskom festivalu izvela Tereza Kesovija. Bila je to večer jazza poznatog Glenn Millera („Glenn Miller – Parade“), vječnog Sinatre („Frank Sinatra in concert“), Bryana Adamsa („Everything I do, I do it for you“), te Leonella Casuccia („Just a gigolo“).

Više...
 
Najava koncerta HGD Zrinski povodom 500. godina Zrinskih PDF Ispis
Utorak, 15 Srpanj 2008 20:48

zrinski1Povodom  500. obljetnice rođenja Nikole Šubića Zrinskog, HGD Zrinski organizira koncert puhačkog orkestra. Koncert će se održati  9. srpnja 2008.god. u 21 sat u dvoru poljoprivredne zadruge Kaštela-coop, Kaštel Stari.Naredni koncerti HGD Zrinskog održati će se 12. srpnja na Igrišću u Kaštel Štafiliću u 21 sat, te 19. srpnja u Turističkom naselju Resnik, također u 21 sat.

Više...
 
Održana Izborna skupština HGD 'Zrinski' PDF Ispis
Ponedjeljak, 14 Travanj 2008 16:54

articlesU subotu, 5. travnja u prostorijama Udruge u Kaštel Starom, održana je Izborna sjednica Skupštine HGD „Zrinski“ iz Donjih Kaštela. Sjednicu je vodio g. Mario Bartulin, predsjednik Skupštine udruge.

Predsjednik Udruge g. Tomislav Čiček osvrnuo se na razdoblje rada u protekle dvije godine, te izdvojio značajnije aktivnosti, kao što su koncerti i nastupi u okviru Kaštelanskog kulturnog ljeta, gostovanja u susjednim gradovima (Trogir, Solin), te nastavak uspješne suradnje s orkestrom „Linde“ iz prijateljskog njemačkog grada Lindlara.

Više...
 
Božićni koncert HGD Zrinski i klape Sveti Juraj HRM (video) PDF Ispis
Srijeda, 26 Prosinac 2007 19:51

zrinskiU subotu 22. prosinca u crkvi Gospe od Ružarija u Kaštel Starome održan je zajednički koncert HGD „Zrinski“ i klape HRM „Sveti Juraj“.

Tijekom cijelog koncerta izmjenjivali su se tonovi puhačkog orkestra te glasovi klape koji su ispunjavali punu crkvu. HGD „Zrinski“ započeo je ovu glazbenu večer Hugensovom „Sinfoniom Classicom“  pod vodstvom dirigenta prof. Davora Lozića.

Više...
 
Više članaka...
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 » > Kraj >>

Stranica 25 od 26
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.


Linkovi

Puhački orkestar Zaprešić Musikverein-linde Pihalni orkestar Salonit Anhovo Portal grada Kaštela Hrvatski sabor kulture