Info

Baner
Baner

Baner
Naslovnica
Koncert HGD Zrinski na Resniku PDF Ispis
Subota, 26 Prosinac 2009 20:31

resnik2Hrvatsko glazbeno društvo Zrinski sa svojim gostima, pjevačkim društvom Mramorna iz Sv. Kaje, održalo je 26. prosinca u crkvi Majke Tereze na Resniku božićno-novogodišnji koncert.Pred, na žalost, polupraznom crkvom, koncertu je prethodila božićna čestitka koju je prisutnima ispred HGD Zrinski poželio Mario Bartulin, a zatim su gosti iz Sv. Kaje izveli tri skladbe, Danas se čuje, Ovoga vrimena i Prevelika radost.

Više...
 
HGD Zrinski na putu za Lindlar PDF Ispis
Utorak, 20 Listopad 2009 20:26

articlesČlanovi Hrvatskog glazbenog društva Zrinski putuju danas u grad Linde, općina Lindlar u Njemačkoj na poziv MV „Linde“ kako bi uveličali proslavu njihovog Oktoberfesta. Kako je u tijeku proslava 20 godina partnerstva između gradova Kaštela i Lindlara tako i članovi kaštelanskih društava pridonose promociji mjesta i prijateljstvu stanovnika ovih gradova.

Više...
 
Adventski koncert HGD Zrinski u Rudinama PDF Ispis
Nedjelja, 20 Prosinac 2009 20:01

rudineU crkvi Leopolda Mandića u Rudinama održan je Adventski koncert HGD Zrinski Donja Kaštela. Njihov repertoar je ove nedjelje bio prilagođen te je božićni koncert preimenovan u adventski, zbog odluke splitskog nadbiskupa koji je apelirao da se u predbožićno vrijeme u crkvi ne sviraju pjesme koje nagovještaju Božić.

Ono što moramo napomenuti, je slab odaziv. Za pretpostaviti je da je hladnoća učinila svoje…

Više...
 
Položeno cvijeće i zapaljene svijeće (video) PDF Ispis
Četvrtak, 25 Lipanj 2009 18:36

dan_drzavnostiGradonačelnik Grada Kaštela Josip Berket jučer je, povodom obilježavanja blagdana 25. lipnja - Dana državnosti, sa svojim zamjenicima te s predsjednikom i vijećnicima Gradskog vijeća, kojima su se pridružili i predstavnici kaštelanske Hvidre, Udruge roditelja poginulih branitelja i ostalih udruga proisteklih iz Domovinskog rata te pripadnika ratnih postrojbi s ovog područja, položio cvijeće i zapalio svijeće na spomenik dr. Franji Tuđmanu, prvom hrvatskom predsjedniku, te na spomen obilježje poginulim braniteljima Domovinskog rata na Malačkoj.

Više...
 
Proslavljena 120. obljetnica rođenja Ivana Barišina PDF Ispis
Srijeda, 29 Listopad 2008 18:24

ivan_barisin1U subotu, 25. listopada obilježena je 120. obljetnica rođenja kapelnika Hrvatskog glazbenog društva „Svačić“ iz Kaštel Staroga.U novouređenim prostorijama HGD „Zrinski“, predavanje o njegovom životu i radu održao je prof. Vladan Vuletin, te je na prigodan način“poklonio“ prisutnima dašak njegovog glazbenog izričaja

Više...
 
Ljetni koncert HGD Zrinski PDF Ispis
Nedjelja, 13 Srpanj 2008 14:24

ljet_koncert19. i 12. srpnja HGD „Zrinski“ iz Donjih Kaštela održao je dva koncerta. Prvi ispred Zadruge u Kaštel Starome, a drugi užežin Gospe Karmelske na Igrišću u Kaštel Štafiliću.Revijalni koncert poznatih popularnih skladbi privukao je veliki broj posjetitelja.

Koncert je započeo poznatom skladbom „Sviraj mi, sviraj“ Nikice Kalogjere koju je 1976. godine na splitskom festivalu izvela Tereza Kesovija. Bila je to večer jazza poznatog Glenn Millera („Glenn Miller – Parade“), vječnog Sinatre („Frank Sinatra in concert“), Bryana Adamsa („Everything I do, I do it for you“), te Leonella Casuccia („Just a gigolo“).

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 » > Kraj >>

Stranica 25 od 26
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.


Linkovi

Puhački orkestar Zaprešić Musikverein-linde Pihalni orkestar Salonit Anhovo Portal grada Kaštela Hrvatski sabor kulture