Info

Baner
Baner

Baner
Naslovnica
HGD Zrinski na Dječjem krnjevalu s više od tisuću Kalimera PDF Ispis
Nedjelja, 20 Veljača 2011 22:19

kalimero06Lik Kalimera, crtanog junaka kojemu je sve bila nepravda, na starosejskom portu uslikao je fotograf Šime Strikoman za svoju 226. milenijsku fotografiju, a Kalimera je činilo skoro 1500 djece iz kaštelanskih vrtića i nižih razreda osnovnih škola obučenih poput malih Kalimera.

Cijeli događaj planirao se u KKU Poklade već duže vremena kako bi se na dostojan način obilježio 30. rođendan najstarijeg Dječjeg krnjevala na ovim prostorima. U pripreme su se uključile i tete u vrtićima, učitelji i roditelji, a nedjeljno jutro počelo je prvim nanošenjima šminke i oblačenjem maski, što je djecu najviše obradovalo.

Više...
 
Ljetni koncert ispred Zadruge - K. Stari. 2010. (video) PDF Ispis
Petak, 09 Srpanj 2010 17:56

zadruga_koncert1NA PREPUNOM PROSTORU ISPRED ZADRUGE
Hrvatsko glazbeno društvo Zrinski iz Donjih Kaštela održalo je u četvrtak, 8. srpnja, na prostoru ispred zadruge u Kaštel Starom svoj tradicionalni ljetni koncert pred prepunim gledalištem.

Više...
 
Održan Božićni koncert HGD Zrinski (video) PDF Ispis
Ponedjeljak, 27 Prosinac 2010 22:30

boz_konU nedjelju, 26. prosinca puhački orkestar HGD Zrinski Donja Kaštela i njihovi gosti održali su svoj tradicionalni Božićni koncert u prekrasnom blagdanskom ambijentu župne crkve Gospe od Ružarija u Kaštel Starom.
Više od četrdeset članova Zrinskog, pod ravnanjem prof. Davora Lozića je izvelo vrlo raznolik i prigodan program pred mnogobrojnom publikom.

Više...
 
Ljetni koncert na Brcu u Kaštel Novom (video) PDF Ispis
Petak, 13 Kolovoz 2010 18:19

novi_brce1U četvrtak je na brcu u Kaštel Novom u sklopu programa Kaštelanskog kulturnog ljeta održan koncert Hrvatskog glazbenog društva Zrinski iz Donjih Kaštela.

 

Više...
 
Obilježen Dan državnosti 2010. (video) PDF Ispis
Nedjelja, 02 Svibanj 2010 20:51

Dan_Dravnosti_2010Povodom Dana državnosti jučer su položeni su vijenci i zapaljene svijeće pred Spomenikom dr. Franje Tuđmana u Kaštel Lukšiću i pred Križem na Malačkoj. Svečanost su uveličali članovi HGD Zrinski svojim nastupom.

Više pogledajte u videu.

Više...
 
HGD Zrinski na susretu puhačkih orkestara Splitsko-dalmatinske županije PDF Ispis
Utorak, 20 Travanj 2010 17:48

smotra1U nedjelju 18.travnja HGD Zrinski iz Donjih Kaštela nastupilo je na susretu puhačkih orkestara Splitsko-dalmatinske županije u Imotskome. Smotru je organizirala novoosnovana "Zajednica  puhačkih orkestara Splitsko-dalmatinske županije".

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 » > Kraj >>

Stranica 24 od 26
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.


Linkovi

Puhački orkestar Zaprešić Musikverein-linde Pihalni orkestar Salonit Anhovo Portal grada Kaštela Hrvatski sabor kulture