Info

Baner
Baner

Baner
Naslovnica
Zrinski razgalio srca publike (video) PDF Ispis
Ponedjeljak, 01 Kolovoz 2011 11:34

s3KONCERT ZA SUGRAĐANE
Nakon sudjelovanja na smotri puhačkih orkestara u Zatonu kod Šibenika i kratkih nastupa na brojnim gradskim događanjima, puhački orkestar HGD Zrinski iz Donjih Kaštela za svoje je sugrađane priredio pravu glazbenu poslasticu, u kojoj su mogli uživati svi koji su u petak navečer došli na brce u Kaštel Novom.

Više...
 
HGD Zrinski na limenijadi u Zatonu kod Šibenika (video) PDF Ispis
Nedjelja, 24 Srpanj 2011 12:56

zaton2011_06Puhački orkestar HGD Zrinski Donja Kaštela 23.07.2011. godine nastupio je na smotri puhačkih orkestara u  Zatonu kod Šibenika. Na popularnoj limenijadi, u organizaciji Zatonske glazbe nastupili su još orkestri iz Vodica, Skradina i Stankovaca.

Više...
 
HGD Zrinski uveličalo Dan Državnosti 2011. (video) PDF Ispis
Nedjelja, 26 Lipanj 2011 13:48

dan_drz01Predstavnici kaštelanske Gradske uprave, Gradskog vijeća, roditelji poginulih hrvatskih branitelja, predstavnici braniteljskih udruga, Hvidre, političkih stranaka i pojedinih udruga, ovom su prilikom položili cvijeće i upalili svijeće pred spomenikom Franji Tuđmanu u Kaštel Lukšiću te pred Centralnim križem na Malačkoj.

Više...
 
Svečanost cvijeća: Otvoren jubilarni deseti Kaštelanski praznik cvijeća PDF Ispis
Nedjelja, 15 Svibanj 2011 22:27

praznik_cvijeca1Jubilarni, deseti po redu Kaštelanski praznik cvijeća otvoren je danas na Brcu u Kaštel Novom gdje je postavljena izložba na kojoj su sudjelovali brojni izlagači. Svečanost cvijeća započela je nastupom Hrvatskog glazbenog društva Zrinski – Donja Kaštela, koji su zajedno s mališanima iz kaštelanskih vrtića okupljenih u cvijetnu povorku prodefilirali novskom rivom.

Više...
 
HGD Zrinski na Dječjem krnjevalu s više od tisuću Kalimera PDF Ispis
Nedjelja, 20 Veljača 2011 22:19

kalimero06Lik Kalimera, crtanog junaka kojemu je sve bila nepravda, na starosejskom portu uslikao je fotograf Šime Strikoman za svoju 226. milenijsku fotografiju, a Kalimera je činilo skoro 1500 djece iz kaštelanskih vrtića i nižih razreda osnovnih škola obučenih poput malih Kalimera.

Cijeli događaj planirao se u KKU Poklade već duže vremena kako bi se na dostojan način obilježio 30. rođendan najstarijeg Dječjeg krnjevala na ovim prostorima. U pripreme su se uključile i tete u vrtićima, učitelji i roditelji, a nedjeljno jutro počelo je prvim nanošenjima šminke i oblačenjem maski, što je djecu najviše obradovalo.

Više...
 
Ljetni koncert ispred Zadruge - K. Stari. 2010. (video) PDF Ispis
Petak, 09 Srpanj 2010 17:56

zadruga_koncert1NA PREPUNOM PROSTORU ISPRED ZADRUGE
Hrvatsko glazbeno društvo Zrinski iz Donjih Kaštela održalo je u četvrtak, 8. srpnja, na prostoru ispred zadruge u Kaštel Starom svoj tradicionalni ljetni koncert pred prepunim gledalištem.

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 » > Kraj >>

Stranica 23 od 26
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.


Linkovi

Puhački orkestar Zaprešić Musikverein-linde Pihalni orkestar Salonit Anhovo Portal grada Kaštela Hrvatski sabor kulture