Info

Baner
Baner

Baner
Naslovnica
Zrinski i treći put napunilo gledalište PDF Ispis
Srijeda, 17 Kolovoz 2011 14:14

Igrisce013Ovog puta na Igrišću u Kaštel Štafiliću,  HGD Zrinski je opet privuklo veliki broj ljubitelja dobre glazbe. Ni sparno vrijeme, a ni činjenica da je ovo već treći koncert ovog ljeta, nije umanjilo interes publike.

Više...
 
HGD Zrinski uveličao Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti (video) PDF Ispis
Petak, 05 Kolovoz 2011 09:50

s8U ranim jutarnjim satima povodom Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti članovi HGD Zrinski Donja Kaštela  odsvirali su budnicu u sva tri donjokaštelanska mjesta te na taj način uveličali taj praznik. 

Više...
 
Zrinski razgalio srca publike (video) PDF Ispis
Ponedjeljak, 01 Kolovoz 2011 11:34

s3KONCERT ZA SUGRAĐANE
Nakon sudjelovanja na smotri puhačkih orkestara u Zatonu kod Šibenika i kratkih nastupa na brojnim gradskim događanjima, puhački orkestar HGD Zrinski iz Donjih Kaštela za svoje je sugrađane priredio pravu glazbenu poslasticu, u kojoj su mogli uživati svi koji su u petak navečer došli na brce u Kaštel Novom.

Više...
 
HGD Zrinski na limenijadi u Zatonu kod Šibenika (video) PDF Ispis
Nedjelja, 24 Srpanj 2011 12:56

zaton2011_06Puhački orkestar HGD Zrinski Donja Kaštela 23.07.2011. godine nastupio je na smotri puhačkih orkestara u  Zatonu kod Šibenika. Na popularnoj limenijadi, u organizaciji Zatonske glazbe nastupili su još orkestri iz Vodica, Skradina i Stankovaca.

Više...
 
HGD Zrinski uveličalo Dan Državnosti 2011. (video) PDF Ispis
Nedjelja, 26 Lipanj 2011 13:48

dan_drz01Predstavnici kaštelanske Gradske uprave, Gradskog vijeća, roditelji poginulih hrvatskih branitelja, predstavnici braniteljskih udruga, Hvidre, političkih stranaka i pojedinih udruga, ovom su prilikom položili cvijeće i upalili svijeće pred spomenikom Franji Tuđmanu u Kaštel Lukšiću te pred Centralnim križem na Malačkoj.

Više...
 
Svečanost cvijeća: Otvoren jubilarni deseti Kaštelanski praznik cvijeća PDF Ispis
Nedjelja, 15 Svibanj 2011 22:27

praznik_cvijeca1Jubilarni, deseti po redu Kaštelanski praznik cvijeća otvoren je danas na Brcu u Kaštel Novom gdje je postavljena izložba na kojoj su sudjelovali brojni izlagači. Svečanost cvijeća započela je nastupom Hrvatskog glazbenog društva Zrinski – Donja Kaštela, koji su zajedno s mališanima iz kaštelanskih vrtića okupljenih u cvijetnu povorku prodefilirali novskom rivom.

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 » > Kraj >>

Stranica 23 od 26
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.


Linkovi

Puhački orkestar Zaprešić Musikverein-linde Pihalni orkestar Salonit Anhovo Portal grada Kaštela Hrvatski sabor kulture