Info

Baner
Baner

Baner
Naslovnica
Zajednički nastup i defile 150 glazbara na proslavi Zrinskog PDF Ispis
Ponedjeljak, 23 Srpanj 2012 22:16

Susret_puhakih_orkestara_22.07___13U nedjelju 22. srpnja, unatoč kišnom i nestabilnom vremenu, Hrvatsko glazbeno društvo Zrinski iz Donjih Kaštela je organiziralo u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta Susret puhačkih orkestara povodom 160. obljetnice postojanja.
Susret je započeo u 19:30 defileom orkestara koji ove godine slave značajne jubileje; Gradske glazbe "Sinj" iz Sinja koja obilježava 150-tu obljetnicu, Gradske glazbe "Zvonimir" iz Solina koja obilježava 100-tu obljetnicu i domaćina; donjokaštelanskih glazbara koji slave 160. obljetnicu, uz neizostavne Kaštelanske mažoretkinje, a sve to kroz Donja Kaštela.

Više...
 
Nastup donjokaštelanskih glazbara na IV. Kaštelanskom plivačkom maratonu PDF Ispis
Utorak, 24 Srpanj 2012 12:44

Katelanski_plivaki_maraton_1U nedjelju 22.07. u 9:00 sati članovi HGD Zrinski su na poziv PSK Srdela već tradicionalno uveličali otvaranje IV. Kaštelanskog plivačkog maratona intonirajući nacionalnu himnu i prigodne skladbe na Portu u Kaštel Starom.

Više...
 
Članovi HGD Zrinski gostovali na koncertu HPD Bijaćka Vila PDF Ispis
Utorak, 10 Srpanj 2012 19:38
Koncert_Bijake_VileBIJAĆKA VILA ARIJAMA OTVORILA SRCA SUGRAĐANA
Nakon zajedničkog nastupa na otvaranju Kaštelanskog kulturnog i zabavnog ljeta sa Bijaćkom Vilom, članovi HGD Zrinski su na poziv Bijaćke Vile još jednom zajedno izveli Završno kolo opere Ero s onoga svijeta i  skladbu "Dođi u Kaštela" na oduševljenje svih prisutnih koji su došli na Brce u Kaštel Starom u subotu 07. srpnja.
Više...
 
Započelo Kaštelansko kulturno i zabavno ljeto koncertom HGD Zrinski i gostiju PDF Ispis
Srijeda, 04 Srpanj 2012 12:49

kulturno_ljeto10-030712-640x427SVEČANOST OTVARANJA U SUĆURCU
Zamjenici gradonačelnika Marinka Parčina i Marinko Kovačev, u utorak su na prostoru ispred Biskupove palače u Kaštel Sućurcu svečano otvorili Kaštelansko kulturno i zabavno ljeto, jednu od najvećih ljetnih manifestacija na području županije, kroz koju će Kaštelani i njihovi gosti imati priliku sudjelovati u nizu kulturnih, zabavnih i sportskih događanja.
U samom činu svečanog otvaranja, koji je vodio Joško Vukšić, sudjelovali su HGD Zrinski, HPD Bijaćka vila i KUD 7 Kaštela.

Više...
 
HGD Zrinski na Međunarodnom Festivalu u Malom Lošinju (video) PDF Ispis
Srijeda, 06 Lipanj 2012 13:56

losinj23

U subotu 2.6. članovi HGD Zrinski su predstavili svoj Grad nastupajući na Međunarodnom Festivalu puhačkih orkestara u Malom Lošinju. Pred mnogobrojnom publikom održan je šesti po redu, tradicionalni susret puhačkih orkestara u Malom Lošinju, koji je privukao čak osam puhačkih orkestara iz Hrvatske i susjednih zemalja. 

Uz domaćina i organizatora festivala, Puhački orkestar Josip Kašman iz Malog Lošinja, na festivalu su svoje umijeće pokazali Limena glazba Vižinada, Puhački orkestar Grada Pule, Hrvatsko glazbeno društvo »Zrinski« iz Donjih Kaštela, Pihalni orkester Muta (Slovenija), Musikkapelle Weissenbach (Austrija), Limena glazba Zajednice Talijana Buje i Limena glazba Rovinj što je najveći broj sudionika na festivalu ikada.

Više...
 
Laureat Mario s tubom F: Te moje gušte niko mi ne može uzeti PDF Ispis
Subota, 19 Svibanj 2012 13:18
marioGLAZBA U KRVI
Kad netko dobije osobnu nagradu Grada za razvoj kulturno-umjetničkoga amaterizma i cjeloživotnu aktivnost u orkestru, u konkretnom slučaju više od četiri desetljeća, i to u Hrvatskome glazbenom društvu “Zrinski” Donja Kaštela, očekujete da je riječ o osobi treće životne dobi. No, 48-godišnji Mario Bartulin iz Kaštel Novog daleko je od mirovine, pogotovo glazbene.
Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 » > Kraj >>

Stranica 22 od 28
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.


Linkovi

Puhački orkestar Zaprešić Musikverein-linde Pihalni orkestar Salonit Anhovo Portal grada Kaštela Hrvatski sabor kulture